Beginnersles  NH - Noordzeekust

De beginnerscursus kitesurfen voor één tot vier personen op één instructeur, met maximaal 2 personen onder één kite, is ideaal voor degene die kennis wil maken met de fascinerende sport kitesurfen. Zoals bij al onze cursussen kun je zelf in overleg met ons het aantal lesuren samenstellen. Wij adviseren voor al onze cursussen 2,5 lesuren per sessie.

De cursus is verdeeld in twee gedeelten. Allereerst het korte, essentiele theoriegedeelte, waar wij onder andere het windvenster en het materiaal behandelen. Ook de veiligheidssystemen, het weer en locatie komen aan bod. Vervolgens begint het praktijkgedeelte.
In dit overgrote gedeelte van de les leer je starten, controleren en het besturen van de kite in het windvenster met onze 4 lijns Flysurfer Peak en Virons.
In deze eerste sessie 'landvliegen' op onze grote Noordzeestrand wordt je dmv allerlei kite controle oefeningen goed voorbereid op de tweede sessie in de Noordzee met swell en stroming.

Na afloop van de cursus ontvang je bij ons een kitesurfpas (vorderingenstaat Watersportverbond of VDWS Licence-card) met daarop de ingevulde onderdelen/competenties die jij tijdens de beginnersles kitesurfen hebt behaald. Met deze pas ben je toelaatbaar voor de vervolgles om je vaardigheden te optimaliseren. Je kunt na afloop ook overwegen om een ticket-to-ride te nemen. Onze kitelessen zijn altijd inclusief materiaal, wetsuit, trapeze en vanaf 5 uren met kitesurfpas. 

Kosten:
€ 47,- p.p.p.uur  |  bij groeps boeking vanaf 3 deeln. € 42,- p.p.p.uur
€ 41,- p.p.p.uur (icm 5 uurse 'Starters Package' *) | bij groeps boeking vanaf 3 deeln. € 38,- p.p.p.uur

* Starters-package deal is 5 uren kitesurfles verdeeld over 2 sessies v 2,5 uur

 
Partners

   

   

   

Contact

NorthWest Kiteboarding

Trasmolen 37
NL - 8754 GL Makkum

+31 (0)6 20135944 (Office)
+31 (0)6 20135944 (Marcus)
+31 (0)6 18600022 (Maria)

info@northwestkiteboarding.com