Get your Ticket to Ride!!

NORTHWEST KITEBOARDINGNorthWest Kiteboarding is een kiteschool gevestigd in het NoordWesten van Nederland op onze home-spots Makkum-Kornwerderzand gelegen aan de Friese IJsselmeerkust en in NH aan de Noordzee kust. Door het ondiepe water kan jij als beginnend kitesurfer op beide locaties zeer snel progressie boeken waarbij de nadruk duidelijk ligt op individuele begeleiding en wij werken daarom uitsluitend met kleine groepen.

Don't dream - leer bij ons Kite-Surfen of Kite-Foiling

Wij zijn een door de VDWS-international en Watersportverbond (voorheen KNWV) erkende kitesurfschool en hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van kitesurfen en de daarbij behorende leerconcepten. Onze goed opgeleide en gediplomeerde kitesurfinstructeurs verzorgen het gehele seizoen door kitesurflessen voor alle niveaus van beginner tot wave-clinic op de Noordzee of de nieuwste trend Hydro Foiling voor de meer advanced Kiters.
Bij alles staat persoonlijke begeleiding, kwaliteit en veiligheid voorop. Tevens zijn wij test- en verhuurcenter voor Duotone Kiteboarding en kun je bij ons terecht voor vakbekwame reparaties van kite- windsurf- en SUP-boards.

Marcus en zijn team verwelkomen je graag bij NorthWest Kiteboarding, zodat jij samen met ons deze fascinerende sport optimaal kunt beleven.

Kom langs en ervaar:


 

 

Partners

   

   

   

Contact

NorthWest Kiteboarding

Trasmolen 37
NL - 8754 GL Makkum

+31 (0)6 20135944 (Office)
+31 (0)6 20135944 (Marcus)
+31 (0)6 18600022 (Maria)

info@northwestkiteboarding.com