Kiteschool | Kitesurfles

Wij zijn een door de VDWS-international en Watersportverbond (voorheen KNWV) erkende kitesurfschool en hebben meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van kitesurfen en de daarbij behorende leerconcepten. Onze goed opgeleide en gediplomeerde kitesurfinstructeurs verzorgen het gehele jaar door kitesurfles aan particulieren, bedrijven en organisaties.

Je leest hier meer informatie over:

Spots

Wij geven kitesurfles op twee geweldige kitesurfspots, namelijk Makkum-Kornwerderzand en Petten-Camperduin. Beide spots zijn ideaal voor jouw progressie bij het leren van kitesurfen.

Kitesurfen

Bij het leren kitesurfen staan kwaliteit, veiligheid en plezier voorop! Hoe je dit wilt leren hangt volledig af van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld de sport 'proeven', dan is powerkiten en/of een beginnersles iets voor jou. Merk je dat kitesurfen écht iets is dat bij je past, overweeg dan een ticket to ride. Met deze tien-uren-voucher kun je flexibel en voordelig leren kitesurfen. Bovendien zit de kitesurfpas erbij in. 

Daarnaast is er gedurende de zomer iedere week van de vakantie het kitesurfkamp, geschikt voor jongeren van 14 t/m 18 jaar. Dit kamp organiseren we in samenwerking met Quiksilver Surfschool van De Jongens uit Schoorl


 

 
 
Partners

    

   

   

Contact

NorthWest Kiteboarding

Trasmolen 37
NL - 8754 GL Makkum

+31 (0)6 20135944 (Office)
+31 (0)6 20135944 (Marcus)
+31 (0)6 18600022 (Maria)

info@northwestkiteboarding.com