Onder voorbehoud - Kite(kids)camps  NH - Noordzeekust

Doe mee aan dit uitdagende kitesurfkamp aan de Noord Hollandse Noordzeekust en leer en ervaar de eerste beginselen van de fascinerende sport Kitesurfen! Zeker weten de leukste week van je zomervakantie! Het kitesurfkamp is er gedurende iedere week van de zomervakantie van maandag t/m vrijdag en geschikt voor jongeren van 14 t/m 18 jaar.

Gedurende vijf dagen lang ga je elke dag een dagdeel kitesurfen en een dagdeel een andere activiteit doen. Bij het kitesurfen staat elke les weer in het teken van een nieuwe vaardigheid en je loopt samen met onze instructeurs het traject door. Het kitesurfen begint bij het powerkiten en je krijgt een stukje theorie op het strand. Vervolgens ga je de theorie in praktijk brengen en ga je met de kite het water op. Uiteindelijk leer je de kite te besturen, bodydraggen en waterstarten. Meer informatie over de inhoud van de kitesurfles lees je op de pagina's beginnersles en vervolgles

Bij het contraprogramma doe je gedurende de week uiteenlopende water- & strand activiteiten, zoals golfsurfen, brandingraften en longboard skateboarden. Kortom, de hele week staan er te gekke activiteiten op het programma!

Accommodatie

Je kunt dagelijks door je ouders worden gebracht of kiest naar de locatie worden gebracht.

Overige informatie

Aan het einde van de week ontvang je een officieel certificaat waar je overal ter wereld kitesurfspullen kunt huren of extra lessen kan gaan boeken op je eigen niveau. Ook ontvang je het bewijs dat je hebt gekitesurft; foto’s die je kosteloos mee kunt nemen naar huis!

Waarom een kitesurfkamp?

  • Kitesurfen op het mooiste strand van Noord-Holland!
  • Vernieuwende en enerverende activiteiten buiten de kitesurflessen om
  • Nieuwste materialen
  • Les door gecertificeerde en altijd enthousiaste instructeurs

2021 Data en prijzen

6 weekcamps van ma - vr in juli en augustus.

1e -   t/m

2e -   t/m

3e -   t/m

4e -   t/m

5e -   t/m

6e -   t/m

De prijs voor het dagkamp bedraagt € ...,- p.p.

 
Partners

   

   

   

Contact

NorthWest Kiteboarding

Trasmolen 37
NL - 8754 GL Makkum

+31 (0)6 20135944 (Office)
+31 (0)6 20135944 (Marcus)
+31 (0)6 18600022 (Maria)

info@northwestkiteboarding.com