Kite(kids)camps  Petten - Camperduin

Doe mee aan dit uitdagende kitesurfkamp in Camperduin en wordt binnen een week opgeleid tot zelfstandig kitesurfer! Zeker weten de leukste week van je zomervakantie! Het kitesurfkamp is er gedurende iedere week van de zomervakantie van maandag t/m vrijdag en geschikt voor jongeren van 14 t/m 18 jaar. Het is mogelijk het kidscamp met of zonder overnachting (als dagkamp) te boeken. Dit kamp organiseren we in samenwerking met Quiksilver Surfschool van De Jongens uit Schoorl.

Gedurende vijf dagen lang ga je elke dag een dagdeel kitesurfen en een dagdeel een andere activiteit doen. Bij het kitesurfen staat elke les weer in het teken van een nieuwe vaardigheid en je loopt samen met onze instructeurs het traject door. Het kitesurfen begint bij het powerkiten en je krijgt een stukje theorie op het strand. Vervolgens ga je de theorie in praktijk brengen en ga je met de kite het water op. Uiteindelijk leer je de kite te besturen, bodydraggen en waterstarten. Meer informatie over de inhoud van de kitesurfles lees je op de pagina's beginnersles en vervolgles

Bij het contraprogramma doe je gedurende de week uiteenlopende water- & strand activiteiten, zoals golfsurfen, brandingraften en longboard skateboarden. Kortom, de hele week staan er te gekke activiteiten op het programma!

Accommodatie

Je kunt ervoor kiezen te blijven slapen in onze ‘Beachfarm’, een groepsacccommodatie aan het strand waar je na een lange dag in het water bij kunt komen aan het kampvuur en waar heerlijk gekookt wordt. Uiteraard kun je ook vrijblijvend mee doen aan een gezellig avondprogramma waar een bonte avond natuurlijk niet kan ontbreken… Deze accommodatie beschikt over een gemeenschappelijke binnen -en buitenruimte, voldoende sanitair en verschillende slaapvertrekken. Elke dag wordt er gezorgd voor een voedzaam en lekker ontbijt, lunch en diner.

Overige informatie

Het kitesurfkamp begint op maandagochtend om 10:00 bij het strandhuis in Camperduin. Het adres is Heereweg 403, 1871 GL in Camperduin. Kinderen die thuis blijven slapen kunnen om 16:00 weer opgehaald worden. Kinderen die in de beachfarm blijven slapen kunnen vrijdagmiddag om 16:00 weer opgehaald worden. De organisatie zorgt dat de bagage maandagochtend naar de accommodatie gebracht wordt. Mocht het voor ouder(s)/verzorger(s) niet uitkomen om kinderen op maandagochtend te brengen, dan is er (beperkte) plek om kinderen op zondagavond al te komen brengen. De kosten voor deze extra overnachting zijn €50,- per persoon. In dit geval kunnen kinderen om 20:00 gebracht worden. Deelnemers aan het kitesurfkamp dienen zelf een fiets mee te nemen vanuit huis om op deze manier van -en naar de beachfarm te kunnen fietsen. Is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen? Dan is er de mogelijkheid om een fiets te huren voor €35,- extra.

Aan het einde van de week ontvang je een officieel certificaat waar je overal ter wereld kitesurfspullen kunt huren of extra lessen kan gaan boeken op je eigen niveau. Ook ontvang je het bewijs dat je hebt gekitesurft; foto’s die je kosteloos mee kunt nemen naar huis!

Waarom een kitesurfkamp?

  • Kitesurfen op het mooiste strand van Noord-Holland!
  • Vernieuwende en enerverende activiteiten buiten de kitesurflessen om
  • Nieuwste materialen
  • Les door gecertificeerde en altijd enthousiaste instructeurs

2020 Data en prijzen

6 weekcamps van ma - vr in juli en augustus.

1e -  6 t/m 10 juli

2e -  13 t/m 17 juli

3e -  20 t/m 24 juli

4e -  27 t/m 31 juli

5e -  3 t/m 7 augustus

6e -  10 t/m 14 augustus

De prijs voor het dagkamp bedraagt € 385,- p.p.

De prijs voor het kitesurfcamp inclusief overnachting bedraagt € 615,- p.p.

Optioneel bij te boeken fietshuur (€35,- extra) bij overnachting

BOEK NU!

 
Partners

    

   

   

Contact

NorthWest Kiteboarding

Trasmolen 37
NL - 8754 GL Makkum

+31 (0)6 20135944 (Office)
+31 (0)6 20135944 (Marcus)
+31 (0)6 18600022 (Maria)

info@northwestkiteboarding.com